Skip to content

Despre noi

Integro Engineering este un startup specializat în furnizarea către clienți industriali și rezidențiali a serviciilor de inginerie din domeniile: automatizărilor, instalațiilor electrice și a instalațiilor mecanice (HVAC). Membrii echipei sunt ingineri cu o experiență vastă și care până a fi parte din acest proiect au avut o contribuție semnificativă în cadrul unor companii cu unul din profilele menționate mai sus.

Din experiența acumulată în cadrul acestor sectoare ale pieței din România, am identificat carențe în managementul și soluționarea anumitor situații, am remarcat procese care ar putea fi îmbunătățite pentru eficientizarea timpilor și modului de a pune în practică nevoia de progres pe care industria o solicită și am constatat că oferirea unor servicii convergente ar duce la un grad de satisfacție mult mai ridicat al clientului final.

Experiența acumulată pe parcursul anilor, coroborată cu calitățile echipei noastre, respectiv inițiativă, perseverență, profesionalism, eficiență, flexibilitate, creativitate și entuziasm au condus în mod natural la înființarea companiei INTEGRO ENGINEERING.

INTEGRO ENGINEERING propune servicii inginerești de o calitate superioară, cu promptitudinea impusă de ritmul evoluției industriei și asigurând profesionalismul necesar pentru satisfacerea nevoilor clienților. Ne dorim ca în parteneriat cu fiecare dintre clienții noștri să analizăm solicitările, să conectăm informațiile oferite de aceștia cu know-how-ul nostru, să oferim un proiect customizat și eficient, să îl testăm, iar într-un final, să punem în operă ceea ce am obținut astfel încât să beneficiați de o soluție la cheie, optimă, eficientă și care să coincidă cu așteptările dumneavoastră.

Misiune

Ne propunem ca printr-o relație plină de verticalitate și onestitate cu clienții și partenerii noștri de business, la care adaugăm profesionalismul și creativitatea care ne caracterizează să ne dezvoltăm într-un mod organic, sustenabil și sistematic în cadrul pieței de servicii inginerești din care facem parte.

Viziune

Vrem să devenim un actor principal în dezvoltarea simbiozei dintre producția industrială și noile tehnici de informație și comunicare, contribuind major la creșterea Industriei 4.0 în cadrul companiilor românești de producție. De asemenea, ne dorim să fim unii dintre promotorii următorului pas, numit Industry 5.0.

Echipa Integro Engineering

Echipa INTEGRO ENGINEERING este formată din ingineri cu experiență și cu o capacitate vastă de expertiză în domeniile automatizărilor industriale, instalațiilor electrice și a instalațiilor mecanice (HVAC). Membrii echipei au participat în cadrul multiplelor proiecte din postura de project manager al antreprenorului general, coordonând întregul site, din postura de project manager al furnizorului de servicii de instalații electrice și automatizări, cât și din postura coordonatorului și membrului de echipă al unui grup de ingineri care aveau ca scop dezvoltarea, testarea și implementrea soft-urilor de automatizare pentru utilaje, procese industriale și sisteme logistice, sisteme SCADA și sisteme BMS.

Proiecte realizate

INTEGRO ENGINEERING vă oferă servicii convergente, la cheie și caracterizate de o eficiență în continuă ascensiune, datorită implementării unor proceduri simple și concise. Prin satisfacerea nevoilor dvs. în calitate de clienți ai serviciilor noastre, ne dorim creșterea profitabilității, astfel încât, aceasta să stea la baza dezvoltării și atingerii viziunii companiei dar și la dezvoltarea personală a fiecărui membru din echipa INTEGRO Engineering.
Proiecte manageriate și încheiate cu succes: 7
0%
Sisteme BMS implementate: 3
0%
Sisteme SCADA implementate: 4
0%
Sisteme de producție automatizate: 3
0%
Sisteme HVAC implementate: 10+
0%

Valorile noastre

Vom duce la îndeplinire obligațiile asumate, de fiecare dată, oferind clientului soluția promisă astfel încât aceasta să servească scopului pentru care a fost achiziționată.