Skip to content

Instalații HVAC

Instalații HVAC performante și sustenabile cu atenție sporită la detalii

Sistemele de instalații HVAC integrează sistemele de încalzire, ventilație și aer condiționat, fiind deosebit de importante în proiectarea clădirilor de birouri și industriale medii și mari, unde condițiile de lucru sigure și sănătoase sunt determinate de controlul temperaturii, umidității sau calității aerului.

Noi, cei din echipa INTEGRO Engineering știm că energia și sustenabilitatea sunt caracteristici foarte importante ale clădirii în care vă desfășurați activitatea. Instalațiile HVAC furnizate de echipa noastră reunesc expertiza și cunoașterea celor mai noi tehnologii și servicii profesionale, care să vă ajute să reduceți costurile de operare ale clădirii și impactul acesteia asupra mediului înconjurător.

Sisteme de încălzire
Un sistem de încălzire proiectat și realizat corect vă oferă atât confortul necesar desfășurării activității, cât și un consum energetic redus.
Detalii
Sisteme de ventilație și climatizare
Majoritatea timpului o petrecem la interior, din acest motiv mediul ambiant din spațiile închise are un impact semnificativ asupra stării noastre de bine. Cu ajutorul sistemelor de ventilație și climatizare putem controla și eficientiza calitatea mediului ambiant pentru a vă oferi cele mai bune condiții de desfășurare a activităților sau de petrecere a timpului liber.
Detalii
Instalații sanitare
O instalație sanitară bine realizată pune în valoare clădirea pe care o deservește asigurând întreținerea ușoară, performanță pe termen lung și un confort ridicat.
Detalii

Sisteme de încălzire

Venim în sprijinul nevoilor dvs. și vă oferim servicii de proiectare, execuție și mentenanță a instalațiilor de încălzire, fie că acestea deservesc hale logistice și de producție, spații comerciale, clădiri de birouri sau locuințe rezidențiale.

Soluțiile oferite sunt în concordanță cu cerințele dvs., eficiente din punct de vedere tehnico-economic și diversificate:

  • Centrale termice de puteri mici sau mari alimentate cu diverși combustibili
  • Instalații cu pompe de căldură
  • Distrubuirea agentului termic prin conducte de metal, PPR, polietilenă
  • Instalații de încălzire prin pardoseală, cu apă sau electric
  • Instalații de panouri solare pentru producerea de apă caldă menajeră și complementar în sistemele tradiționale de încălzire cu apă
  • Echipamente terminale: corpuri de încălzire tip radiator, ventiloconvectoare, convectoare și aeroterme
  • Instalarea de boilere
sisteme de incalzire