Skip to content

Integro Smart Home

Soluție la cheie proiectată și executată de
Integro Engineering

Echipa noastră proiectează, împreună cu arhitectul, întregul sistem, te ajută cu sfaturi în alegerea produselor, configurează soluția în funcție de nevoi, asigură instalare profesională, mentenanță și service.

Proiectare și realizare

instalații electrice joasă tensiune

Proiectare și realizare

instalații
sanitare

Proiectare și realizare

instalații de climatizare

Proiectare și realizare

instalații de încălzire

Proiectare și realizare

instalații Smart Home

INTEGRO SMART HOME - soluția ideală pentru locuința ta

INTEGRO SMART HOME este un produs destinat sporirii confortului și siguranței dvs. în propria locuință. Aceste beneficii vi le putem oferi prin implementarea monitorizării funcțiilor clădirii și prin controlul automat al acestora.

Integro Smart Home

5 MOTIVE să alegi Smart Home by Integro

În zilele noastre, cu tehnologiile pe care le avem la dispoziție, este de neconceput să construim clădiri fără un sistem automatizat de comandă și control orientat către viitor. În felul acesta, vom avea construcții inovative, sigure, care își mențin valoarea și atractivitatea comercială și contribuie la sustenabilitatea indispensabilă a mediului înconjurător.

 • Toate funcțiile pot fi gestionate prin utilizarea unui singur dispozitiv, cu gesturi simple și intuitive. Soluția Smart Home se adaptează în mod exclusiv nevoilor individuale și cerințelor fiecărei gospodării, datorită posibilităților multiple de personalizare.
 • Controlul iluminatului este complet: pornire și oprire, reducere luminozitate, alegerea combinațiilor de culori pentru surse LED RGB. Conceptul de „lumină dinamică” devine realitate: luminozitate și căldura culorilor variază în funcție de preferințele utilizatorului și trebuie să asigure confort vizual, odihnă, concentrare și un impact corect asupra ritmurilor biologice.
 • Controlul echipamentelor audio și video este complet integrat cu celelalte funcții casnice. Poți înlocui telecomenzile dispozitivelor multimedia, cum ar fi televizoarele, proiectoare video sau playere DVD și stereo, folosind o singură interfață de utilizator pe smartphone-uri sau tablete.
 • Cele mai multe aparate cu consum energetic sunt gestionate tot dintr-o singură sursă (cuptor, plăci de inducție, mașini de spălat) cu deconectarea sarcinii fără prioritate, evitând intervenția principalelor întrerupătoare. Sarcinile sunt continuu urmărite pentru a monitoriza consumul lor și a verifica ce aparate au cel mai mare consum și în ce intervale de timp.
 • Scenariile aplicabile în diverse situații, sezoane (în afara casei – în interiorul casei, vara-iarna, ieșire-intrare, noapte-zi, săptămâni – concediu, copii acasă – în afara casei, relaxare etc.) permit eliminarea sarcinilor zilnice repetitive permițând programarea lor recurența, crescând eficiența utilizării aplicației.
 • Casa oferă securitate activă și pasivă. Controlul intruziunii este susținut de simularea prezenței cu iluminarea pornită și oprită când ești departe de casă, supraveghere video cu telecomandă, detectare a scurgerilor de gaz și a pericolului de producere a inundației cu notificări și alerte.
 • Acționarea jaluzelelor și obloanelor este automatizată: în corespondență cu stațiile meteo, este posibil să limiteze sau să exploateze aportul solar (în funcție de sezon) și astfel obținem economii semnificative la încălzire și energia de răcire. În caz de precipitații sau îngheț, copertinele și obloanele pot fi așezate într-o poziție sigură pentru a evita avarierea sau deteriorarea lor.
 • Un mod ideal pentru control de la distanță a încălzirii, ventilației și aerului condiționat. Modificarea punctelor setate, selectarea modul de operare și reglarea vitezei ventilatorului devin facile.
 • Controlul umidității relative și al calității aerului  crește calitatea vietii. Programare simplă zilnică și săptămânală a intervalelor de timp.
 • Re-adaptare ușoară a sistemului în urma schimbărilor structurale sau ca urmare a nevoilor care se schimbă în timp;
 • Echipamentul poate fi configurat inițial cu ajutorul minim necesar (la un cost foarte mic) și apoi se poate dezvolta treptat în funcție de nevoile reale.
 • Această funcție este posibilă prin disponibilitatea celor mai recente telefoane de generație și tablete cu afișaje mari, interfețe prietenoase și intuitive cu posibilitatea de adăugare de instrumente și funcții cu aplicații. Mult mai frecvent serviciile de rețea de înaltă performanță fac posibile interacțiuni fiabile și răspuns în timp real.
 • Simplitate în proiectarea sistemului și definirea cerințelor.
 • Potrivit pentru construcții noi și renovări.
 • Libertate maximă și flexibilitate ale dispozitivelor de programare pentru realizarea funcțiilor dorite.
 • Cablarea sistemului este mult mai simplă decât soluțiile tradiționale, datorită unui număr mai mic de cabluri.
 • Controlul intruziunii pe proprietate cu simularea prezenței prin aprinderea și oprirea luminilor atunci când esti departe de casă, supraveghere video controlată la distanță, scurgeri de gaz și controlul ruperii conductelor cu notificare si alerte.

Datorită dotării cu sistemul Smart Home, clădirile vor răspunde unor cerințe din ce în ce mai sofisticate și vor face față exigențelor viitorului. Valoarea lor se va menține sau va crește, ținând pasul cu construcțiile noi care apar în viitorul apropiat.

phone-call-to-action

Cu Integro Smarthome, deții permanent controlul

Conectat oricând și de oriunde

Descarcă prezentarea Smart Home

Sporiți confortul și siguranța propriei locuinței

INTEGRO SMART HOME vă oferă mai mult confort și siguranță în interiorul
proprietății dvs. deoarece poate integra sistemul de securitate și control al accesului
menținând astfel persoanele neautorizate în afara spațiului privat.

 • Acționarea porții de acces și a iluminatului exterior vor putea fi controlate de pe smartphone-ul dvs. făcând ca drumul de la intrarea pe proprietate și până la intrarea în locuință să fie unul foarte sigur și confortabil pentru dvs. și prietenii dvs.
 • Sunt toate electrocasnicele oprite? Toate ușile sunt închise? Alimentarea cu apă este oprită și ea? INTEGRO SMART HOME are răspunsuri pentru toate aceste întrebări și vi le poate oferi pe propriul telefon indiferent unde vă aflați, cu ajutorul implementării monitorizării și controlului instalației electrice și a celorlalte instalații ce vă deservesc locuința.
 • Menține o temperatură confortabilă in locuință, optimizând consumul de energie. 
  Vreți să porniți centrala sau A/C înainte să ajungeti acasă? Opriți A/C-ul când s-a deschis o fereastră, pentru a evita consumul inutil de energie. Puteți face asta de la distanță, cu suficient timp înainte să ajungeti acasă, iar în restul timpului, instalațiile de climatizare pot funcționa la minimum, fără consum de energie.

Soluția INTEGRO SMART HOME face ca transformarea locuinței dumneavoastră să fie una extrem de facilă și
foarte rentabilă.
Sistemul implementat va fi unul simplu, ușor de utilizat și vă va permite să automatizați o
varietate de funcții în propria casă, în conformitate cu propriile dorințe.

Experiența și know-how-ul echipei noastre de ingineri vă vor deschide orizontul spre o gamă largă de opțiuni de
control al funcțiilor clădirii, ceea ce înseamnă că alegerea soluției INTEGRO SMART HOME este decizia cea mai
bună pentru un upgrade al propriei locuințe.