Skip to content

Instalații electrice

Gamă completă de instalații electrice, de la proiectare
până la mentenanță

INTEGRO ENGINEERING oferă o gamă completă de instalații electrice pentru proiecte de orice complexitate și dimensiuni în sectoarele rezidențiale, comerciale și industriale. Din faza de proiectare până la realizarea de instalații complexe, echipa noastră de ingineri cu experiență în domeniul instalațiilor electrice este pregătită pentru orice proiect și, mai ales, menține standarde excepționale de calitate și servicii pentru clienți. Lucrăm cu dvs. pentru a personaliza cea mai bună soluție, adaptată situației dvs. unice. Putem livra serviciile noastre pe baza specificațiilor dvs. exacte și vom face eforturi pentru a lucra cu dvs. la proiecte și a oferi sfaturi pe parcurs. Fie că aveți nevoie de o gamă completă de servicii de instalații electrice, de la proiectare și planificare, la execuție instalații de distribuție de joasă tensiune, sau un serviciu unic, vă puteți baza pe noi pentru profesionalism și servicii de calitate.
Instalații de distribuție și iluminat
Proiectarea și realizarea unei instalații de distribuție și iluminat inteligente și corect calibrate cu nevoile dvs. vă ajută în creșterea productivității și atingerea obiectivelor.
Detalii
Tablouri de distribuție
Soluțiile noastre vă oferă siguranța continuității alimentării cu energie electrică și o eficiență ridicată a procesului de producție.
Detalii
Tablouri de automatizare
Elementul central al sistemelor de automatizare, în care datele sunt colectate, prelucrate și retransmise în câmp, tablourile de automatizare reprezintă soluția necesară procesului dvs de producție.
Detalii

Instalații de distribuție și iluminat

Vă oferim soluții de proiectare și execuție a instalațiilor de distribuție electrică și iluminat calibrate pe măsura nevoilor dvs.

Fie că vă doriți dezvoltarea unui nou proiect sau upgrade-ul unei instalații existente, echipa noastră vă stă la dispoziție. Vă oferim servicii de consultanță, proiectare și execuție a instalației de distribuție a energiei electrice de joasă tensiune aferentă halelor de producție, spațiilor logistice, clădirilor de birouri și rezidențiale.

Alături de aceste servicii noi, echipa INTEGRO ENGINEERING, vă putem oferi soluții luminotehnice eficiente și inteligente care să vă aducă confortul dorit și de asemenea să vă ajute la îmbunătățirea eficienței operaționale.

instalatii de distributie